Interflon ontwikkeld en produceert hoogwaardige industriële smeermiddelen en reinigers. Verkoop geschiedt via dochterondernemingen en distributeurs in 53 landen. Momenteel telt Interflon wereldwijd 550 medewerkers en in Roosendaal 40 medewerkers. De strategie is gericht op internationale groei. Daarbij spelen R&D en QC een belangrijke rol bij kwaliteitsborging en verbetering van producten. Om groei te faciliteren zoekt Interflon in Roosendaal een Coördinator Quality Control.
  • Roosendaal
  • Full Time
  • Support

Coördinator Quality Control Interflon BV

Samen met 2 vaste QC medewerkers ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van kwaliteitscontrole. Dit omvat gestructureerde controle en beoordeling van binnenkomende grondstoffen, verpakkingen en geproduceerde producten. Ook QC (en gerelateerde) informatie aanleveren t.b.v. klachtenafhandeling van interne en externe klanten valt binnen je verantwoordingsgebied. Hierbij werk je samen met R&D en Productie. Wanneer nodig ondersteun je R&D bij het preparen van monsters, het maken van prototypen en assisteren bij testen.

Naast voornamelijk operationele taken heb je ook een signalerende en verbindende rol. Die richt zich op herkenning en identificatie van bottle necks binnen het QC proces om zodoende te komen tot verbetervoorstellen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager R&D.

Competenties

Met betrekking tot de opleidingsachtergrond: een afgeronde opleiding laboratoriumtechniek, chemie of andere relevante opleiding (op hbo-niveau). Gedegen kennis van kwaliteitsnormen. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Met betrekking tot werkervaring: minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvolle werkervaring binnen QC/R&D, bij voorkeur in de (chemische) procesindustrie. Ervaring met signaleren van potentiële verbeteringen en voorstellen hieromtrent.

Met betrekking tot persoonlijkheid

• Analyse en probleemoplossing: je bent in staat d.m.v. objectieve metingen en controles data te verzamelen, interpreteren en gebruiken. Je combineert overzicht met oog voor detail.

• Communicatie en samenwerking: je kunt uitstekend observeren. Ook ben je in staat op een duidelijke manier ideeën en standpunten te verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk. Zoekt proactief samenwerking met anderen en kan met de juiste dosis tact en overtuigingskracht tot oplossingen komen. Herkent het krachtenveld tussen commercie en techniek en weet hier de juiste communicatiestijl op toe te passen.

• Organisatie en planning: hanteert een goed georganiseerde werkstijl en een planning die is afgestemd op prioriteiten. Registreert en administreert zorgvuldig.

• Pragmatisme en flexibiliteit: denkt methodisch maar handelt pragmatisch, in de wetenschap dat niet alles
“theoretisch” stuurbaar is. Handelt flexibel als het gaat om wisseling van prioriteiten door onvoorziene gebeurtenissen. Houdt het hoofd koel onder hectische omstandigheden.

Dit bieden wij

Interflon is een succesvolle en groeiende no-nonsense organisatie. Hard werken én plezier gaan bij ons samen. We bieden een marktconform salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een prettige sfeer in een platte organisatie.

Over Interflon

Interflon ontwikkeld en produceert hoogwaardige industriële smeermiddelen en reinigers. Verkoop geschiedt via dochterondernemingen en distributeurs in 53 landen. Momenteel telt Interflon wereldwijd 550 medewerkers en in Roosendaal 40 medewerkers. De strategie is gericht op internationale groei. Daarbij spelen R&D en QC een belangrijke rol bij kwaliteitsborging en verbetering van producten.

Ben je enthousiast?

Laat ons weten waarom jij graag bij ons wil werken. Stuur je motivatie en cv naar Mevr. Weterings, HR Adviseur: [email protected].